FOTO Završna priredba djece nakon mini programa predškole

Varaždinske vijesti | 25.5.2024. u 12:00h | Objavljeno u Društvo

U velikoj dvorani Kulturnog centra u Cestici održana je završna priredba djece koja su proteklih mjeseci završila obvezni program od 150 sati predškolske nastave potreban za upis u prvi razred, a isti su s djecom u popodnevnim satima realizirale odgojiteljice Slađana Kreć i Nikolina Martinčević.

Uz roditelje priredbi je bila prisutna i ravnateljica Dječjeg vrtića Zeko Brankica Vidrač, a u uvodnom dijelu nazočne u dvorani pozdravila je voditeljica vrtića Zeko Cestica Tanja Vuzem, nakon čega je načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj djeci poželio uspjeh u školovanju te osoblju vrtića zahvalio na trudu koji su uložili u pripremi djece za školu.

Kroz 150 sati programa djeca su, u pripremi za školu, pjevala, plesala, crtala i savladala ostalo potrebno za uključivanje u nastavu, a dio naučenog prikazala su na priredbi za što su od prisutne publike nagrađena pljeskom.

Nakon izvedenog programa djeci su uručena uvjerenja potrebna kod upisa u školu, a uz uvjerenje svako dijete primilo i prigodnu kapu, cure crvenu, a dečki plavu.

Prema riječima voditeljice Tanje Vuzem popodnevni program predškole obavilo je 36 djece, a dojmove s priredbe mogu se vidjeti na priloženim fotografijama.