FOTO Završila škola klizanja, diplome dobilo dvjestotinjak mališana

vv | 11.1.2017. u 17:01h | Objavljeno u Društvo

Škola klizanja, koja je na varaždinskom klizalištu na Kapucinskom trgu trajala posljednjih desetak dana, danas je završila, a polaznici su primili zaslužene diplome i okupljenima demonstrirali novostečene vještine.

Da je klizanje sve popularnije i zanimljivije djeci i mladima, govori činjenica da je u školu upisano gotovo dvjesto predškolaraca i učenika nižih razreda osnovnih škola iz Varaždina i okolice. Iako prvi koraci na ledu nisu nikome lagani, klinci su pokazali upornost i strpljivost te se na treninzima odlično zabavljali.

Predrag Ciglar, direktor Gradske tržnice, izvršnog organizatora "Ledene čarolije", izrazio je zadovoljstvo odazivom i interesom Varaždinaca za klizanje.

- Čestitam svim mališanima na uspješno završenoj školi klizanja i stečenim diplomama. Drago mi je da su se djeca odlično zabavila, naučila nešto novo i iskoristila zimske praznike na najbolji mogući način - rekao je.

- Bilo nam je jako ugodno raditi i veseli nas ovako veliki interes djece za klizanje. Vidimo da su zadovoljni i djeca i roditelji, što nam je bilo najvažnije - dodao je Željko Herceg iz udruge "Sportska abeceda" čiji su treneri bili zaduženi za provedbu škole klizanja.

Označeno u