FOTO Zamjenik župana Vugrin sestre koji rade na COVID-odjelima razveselio - čokoladama i ružama! Foto: Ilustracija/Varaždinska županija

FOTO Zamjenik župana Vugrin sestre koji rade na COVID-odjelima razveselio - čokoladama i ružama!

VV | 12.5.2021. u 15:13h | Objavljeno u Društvo

Povodom Međunarodnog dana sestrinstva koji se svake godine obilježava 12. svibnja, zamjenik župana Varaždinske županije Robert Vugrin posjetio je Opću bolnicu Varaždin gdje je Anici Sekovanić, pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo predao ruže i čokolade za šezdeset medicinskih sestara i tehničara koji danonoćno rade na COVID-odjelima.

120521_Dan_sestrinstva_2.jpg

- Ovo je mali znak pažnje našim dragim medicinskim sestrama koje su u ovom vremenu borbe s pandemijom pokazale svoju humanost, profesionalizam, ali i hrabrost brinuvši se o onima kojima je pomoć i njega bila najpotrebnija. Vrijeme pandemije je kako pred liječnike tako i pred medicinske sestre te tehničare stavilo velike izazove kako u profesionalnom tako i u privatnom životu, te je i ovogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana sestrinstva za veliki broj medicinskih sestara i tehničara radni – poručio je zamjenik župana Vugrin te svima zaželio što skoriji povratak u - staro normalno.

120521_Dan_sestrinstva_1.jpg