FOTO/VIDEO Teta iz Dječjeg vrtića Varaždin u filmu kojeg je režirao Robert Knjaz Foto: Ilustracija

FOTO/VIDEO Teta iz Dječjeg vrtića Varaždin u filmu kojeg je režirao Robert Knjaz

VV | 29.3.2021. u 17:44h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Odgojiteljica Dječjeg vrtića Varaždin Andreja Sedlar i njezini Leptirići našli su se u kratkom filmu koji je snimljen pod redateljskom palicom Roberta Knjaza. Radi se o filmiću koji govori o Erasmus projektima u kojoj se na zanimljiv i živopisan način govori o korištenju bespovratnih financijskih sredstava EU.

Varaždinska odgojiteljica u filmu otkriva što je Erasmus i koliko su takvi projekti važni za djecu i što mogu naučiti, a ujedno otkriva i svoju neobičnu životnu priču. Bila je brokerica, a onda je nakon krize 2008. godine prodavala sladolede, šivala radničke kape, a zatim u 35. godini života odlučila da će postati teta u vrtiću. Odmah se uključila u Erasmus+ projekte i postala eTwinning ambasadorica.

- Moj prvi Erasmus+ bio je na Malti, pronašla sam natječaj za tečaj "Creativity and Learning". Na Malti sam učila o krativnijim načinima u poučavanju, a organizator je bio "The Learning Teacher" iz Švedske koji su me izabrali za svog nacionalnog predstavnika za Hrvatsku. Ponosna sam što sam predstavnik jedne švedske velike udruge učitelja za Hrvatsku - priča odgojiteljica.

U nastavku pogledajte VIDEO.

Video sadržaj