FOTO Varaždinski umirovljenici obilježili Dan sporta i rekreacije

Varaždinske vijesti | 24.5.2024. u 11:37h | Objavljeno u Društvo

Pod geslom „Sport za sve“ te u čast obilježavanje Svjetskog dana sporta, danas je na sportskim terenima i u domu u Poljani Biškupečkoj održan je Dan sportske rekreacije u organizaciji Udruge umirovljenika grada Varaždina.

Okupljene umirovljenike iz svih varaždinskih podružnica na početku natjecanja pozdravili su Lovro Lukavečki, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina i Branko Družinić, zamjenik predsjednice Udruge umirovljenika grada Varaždina.

Lovro Lukavečki, pozdravivši nazočne poručio je da Grad Varaždin uvijek podupire rad Udruge umirovljenika pogotovo na ovakvim manifestacijama koje se organiziraju već desetak godina:

- Cijenimo i valoriziramo sve što su umirovljenici pridonijeli svom gradu Varaždinu , u izgradnji Varaždina. To pokazujemo također kroz uskrsnice i božićnice koje smo podizali iznosom i cenzusom te organizacijom jednodnevnih izleta na more. Ove godine ćemo to također ponoviti. - rekao je Lukavečki te naglasio:

- Mi ne gledamo na vas samo da vam treba pomoć. Vas vidimo također kao izvor savjeta i preporuka kako se grad Varaždin može dalje razvijati uz pomoć vašeg znanja i iskustva. Zato imamo i posebno povjerenstvo za umirovljenike kroz kojeg vas uključujemo u rad Grada Varaždina.

Umirovljenici su se natjecali u pikadu, šahu, belotu i visećoj kuglani, a druženje su nastavili uz ručak te muziku i ples. Manifestacija je okupila 125 umirovljenika svrstanih u ekipe iz svih dijelova grada Varaždina.