FOTO Varaždinski mladi glazbenici oduševili publiku u Den Haagu

VV | 24.3.2022. u 14:38h | Objavljeno u Društvo

"Od talenta do izvrsnosti“ naziv je koncerta kojeg su jučer, u srijedu, 23. ožujka održali učenici Glazbene škole iz Varaždina u koncertnoj dvorani In Het Koorenhuis, kulturnom središtu Den Haaga u Nizozemskoj.

U organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske u Kraljevini Nizozemskoj učenici Glazbene škole iz Varaždinu zajedno s mladim glazbenicima iz prestižnog glazbenog konzervatorija, School for Young Talent koja djeluje pri Kraljevskom konzervatoriju u Den Haagu izveli su program koji je oduševio publiku.

Koncertu je prisustvovao i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj koji se sastao i s veleposlanicom Republike Hrvatske u Kraljevini Nizozemskoj Nj. E. Dubravkom Plejić Marković. Suradnja varaždinske Glazbene škole u Varaždinu glazbenog kraljevskog konzervatorija u Nizozemskoj dio je projekta Erasmus +.

Gradonačelnik Bosilj je obavio i razgovor s prvom tajnicom veleposlanstva RH u Nizozemskoj Tihom Dabac Golubić, o planovima i mogućnostima suradnje Grada Varaždina i Republike Hrvatske s partnerima iz Kraljevine Nizozemske na području kulture i gospodarstva.

Galerija slika