FOTO Uspješno završena 6. CRODMA - međunarodna znanstveno-stručna konferencija u Varaždinu

VV | 25.10.2021. u 09:28h | Objavljeno u Društvo

Više od pedesetak znanstvenika i stručnjaka iz područja marketinga sudjelovalo je na online CRODMA konferenciji u Varaždinu. Konferencija se po šesti puta održala u Varaždinu, te je po riječima predsjednika Programskog odbora prof.dr.sc. Damira Dobrinića ispunila očekivanja organizatora.

Ovogodišnju konferenciju, koja se na žalost po drugi puta održala online, obilježili su vrlo kvalitetni i zanimljivi radovi koji će se publicirati u Zborniku radova i međunarodnom znanstveno-stručnom časopisu CRODIM. Obje online publikacije otvorene su za pristup svim zainteresiranima. U skladu s vremenom i novim marketinškim paradigmama prevladale su teme digitalnog marketinga i implementacije novih tehnologija u marketingu za koje su i stručnjaci iz prakse pokazali poseban interes.

U sklopu konferencije svečano su dodijeljene zahvalnice gospodarstvenicima za doprinos u radu udruge CRODMA te pojedincima za potporu u organizaciji CRODMA konferencija. Redovnim sudionicima i prezentatorima na dosadašnjim konferencijama uručene su zahvalnice, dok su se s posebnim veseljem uručila i priznanja studentima iz Pule, Osijeka, Zadra i Varaždina za studentska postignuća.

Uspješnost ove i svih dosadašnjih konferencija rezultirala je i pozivom na 7. CRODMA konferenciju koja će se također održati u Varaždinu.

Označeno u