FOTO: Univerzalni plesni studio Feel u Križevcima osvojio pet zlata i jedno srebro Foto: UPS Feel

FOTO: Univerzalni plesni studio Feel u Križevcima osvojio pet zlata i jedno srebro

Varaždinske vijesti | 10.4.2019. u 10:45h | Objavljeno u Društvo

Članovi Univerzalnog plesnog studija Feel proteklog su vikenda ponovno dokazali da su višestruki prvaci u show danceu i hip hopu.

U organizaciji Plesnog centra Ritam Križevci, na natjecanju pod nazivom Križevci Dance Cup, članovi grupe Feel Cicibani, Feel OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića iz Varaždinskih Toplica, Born To Feel, Feel Fever te Feel The Best, osvojili su zlato, dok su plesači Feel Pinokio osvojili srebro.

Osim plesača iz Hrvatske, netjecali su se i plesači iz Slovenije koji su itekako imali odlične rezultate, a prema ukupnim bodovima svih grupa, Feelovci su se našli pri samom vrhu, dok su u formacijama odmah iza Slovenije.

- Prvi puta smo bili na ovom natjecanju i ugodno se iznenadili organizaciji. Prvenstveno smo se družili, dok je grupi juniorki, pod nazivom Feel The Best, ovo bila generalna proba za odlazak na Svjetsko natjecanje koje će se u svibnju održati u Poreču gdje će se djevojke, uz četverodnevni izlet i natjecanje, podučavati u preko dvjesto radionica koje će održavati treneri raznih zemalja - ponosno je rekla licencirana voditeljica plesnih tehnika i vlasnica UPS Feela, trenerica i koreografkinja, Romana Ratkaj te zaželjela sreću Feelovcima koji svojim marljivim radom ponosno predstavljaju Grad Varaždin i Grad Varaždinske Toplice.

ups_feel_1.jpg

ups_feel_2.jpg

ups_feel_3.jpg

ups_feel_4.jpg

ups_feel_5.jpg

ups_feel_6.jpg

ups_feel_7.jpg

ups_feel_8.jpg

ups_feel_9.jpg