FOTO: Udruga umirovljenika grada Varaždina održala tradicionalno druženje uoči Božića Foto: Milan Turkalj

FOTO: Udruga umirovljenika grada Varaždina održala tradicionalno druženje uoči Božića

| 9.12.2017. u 12:39h | Objavljeno u Društvo

Više od 400 članova Udruge umirovljenika grada Varaždina okupilo se u jučer, 8. prosinca, u dvorani restorana „Barok“ u KTC-u Varaždin na tradicionalnom susretu povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Nakon prigodnih i pozdravnih govora predsjednika udruge Branka Godinića i zamjenice gradonačelnika grada Varaždina Sandre Malenice, najboljim sportašima uručeni su pehari i medalje za postignute rezultate u susretima podružnica umirovljenika, u ligama pikada i viseće kuglane te u šahovskom brzopoteznom turniru, koji se povodom Dana grada Varaždina održao neposredno prije druženja, u kojem je pobijedio Josip Bednik iz 5. podružnice Varaždin.

U susretu podružnica u pikadu, sreljaštvu, šahu, visećoj kuglani, staznom kuglanju i belotu prvo mjesto osvojila je 6. podružnica „Banfica“, drugo mjesto 5. podružnica i treće 3. podružnica. U ekipnoj ligi umirovljenika u disciplini pikado najbolja je bila ekipa 3. podružnice, u visećoj kuglani pobijedila ekipa Doma za starije osobe Varaždin, dok su najbolji pojedinci bili Martica Kuča u pikadu iz 3. podružnice te August Šenkiš u visećoj kuglani iz Doma za starije osobe.


Zahvalnice za dugogodišnju uspješnu suradnju i izniman doprinos u radu Udruge primile su Marija Habek iz 10. podružnice, Ljubica Đurak iz 5. te Blaženka Turkalj iz 6. podrunice „Banfica“.

Nakon podjela medalja, pehara i zahvalnica nastupila je glumačka skupina Profesionalci „Katarina Zrinski“ iz Gojanca dok je recitacije „Rođenje Isusovo“ i „Tuga“ izveo Ivan Vitez. U zabavnom djelu programa nastupio je muzički bend „Duo trag“ iz Varaždina.

Galerija slika