FOTO Učenici i profesori oduševili na Fašničkom koncertu Glazbene škole Foto: Glazbena škola u Varaždinu

FOTO Učenici i profesori oduševili na Fašničkom koncertu Glazbene škole

Varaždinske vijesti | 5.3.2019. u 20:34h | Objavljeno u Društvo

Fašnički koncert učenika i profesora varaždinske Glazbene škole i ove je godine privukao mnogobrojnu publiku koja je uživala u muziciranju mladih glazbenika pod maskama i njihovih profesora. I ove se godine tražila stolica više na ovom tradicionalnom koncertu Glazbene škole.

Kroz Fašnički koncert Glazbene škole predstavilo se 200-tinjak učenika - od predškolskog zbora, zbora mlađeg i starijeg uzrasta, mješovitog zbora, pojedinačnih nastupa učenika osnovne i srednje Glazbene škole, kvarteta udaraljkaša i klarinetista, brass kvinteta, ansambla gitarado gudačkog i harmonikaškog orkestra, dok je koncert zatvorio Big Band Glazbene škole u Varaždinu.

Na programu koncerta bila su djela domaćih i stranih skladatelja, a za svoj su nastup, ali i maske, mladi glazbenici nagrađeni dugotrajnim glasnim pljeskom brojnih okupljenih. Ovaj je tradicionalni koncert Glazbene škole u Varaždinu ujedno bio i oproštajni koncert za profesora solfeggia i voditelja dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta Tomislava Cvrtile.

Na koncertu su se prikupljali dobrovoljni prilozi za projekte zaklade za prevrenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ Varaždinske županije.

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_02.jpg

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_03.jpg

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_04.jpg

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_05.jpg

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_06.jpg

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_07.jpg

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_08.jpg

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_09.jpg

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_10.jpg

fasnicki_koncert_glazbene_skole_varazdin_11.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci