FOTO Tradicionalno druženje županijskog SDP-a s predstavnicima medija

Varaždinske vijesti | 28.12.2021. u 18:10h | Objavljeno u Društvo

Danas je u restoranu Studentskog centra u Varaždinu, povodom Božića i Nove godine, održano tradicionalno druženje županijskog i gradskog SDP-a s predstavnicima medija.

- Naši odnosi prema medijima su nekada bili turbulentni, nekada a imamo uspone i padove,ali činjenica je da ono što mi očekujemo od medija je da budu objektivni, nama drugo ne treba jer u principu poznato je za što se SDP zalaže za pravdu, ravnopravnost, za socijalnu jednakost, za sve ono što nas u stvari čini strankom. Stranka je nekada malo otišla možda u neke stranputice, ali se vraća na ono što jest, da vodi takvu politiku koju će građani prepoznati, a prepoznali su je samim time što su izabrali kolegu Bosilja i mene da vodimo Grad Varaždin i predstavljamo SDP u pravom svjetlu - rekao je predsjednik varaždinske Gradske organizacije SDP-a i zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković.

- Kao politička opcija možemo biti zadovoljni ovom godinom jer smo napravili što SDP nije uspio do sada. Varaždin svakim danom sa svojim gradonačelnikom i zamjenikom pokazuje kako je kada te vodi i voli socijaldemokrat. Vidite da je otvoren proračun, da se vodi računa i o malim projektima za ljude, a da se pri tome ne ispuštaju oni veliki projekti komunalne vrijednosti, koji nadilaze i više milijardi kuna. Kao socijaldemokrati to znamo prepoznati diljem županije. Projekti koji čine život ugodnijim već niz godina teku u Općini Petrijanec gdje imamo svog načelnika Željka Posavca, koji je i izvršni tajnik SDP Hrvatske, a druga Općina koja je pod upravljanjem SDP je Maruševec, u kojem je načelnik Mario Klapša – rekla je predsjednica županijskog SDP- a Barbara Antolić Vupora.

U svom govoru posebno je istaknula i pohvalila rad županijskog Foruma mladih SDP-a, kojeg vodi Luka Zrinski.

Galerija slika