FOTO Svečana promocija obuhvatila čak dvije generacije studenata FOI-ja Foto: FOI

FOTO Svečana promocija obuhvatila čak dvije generacije studenata FOI-ja

Varaždinske vijesti | 4.7.2021. u 12:19h | Objavljeno u Društvo

Od četvrtka, 1. srpnja do subote 3. srpnja, u prisustvu roditelja, obitelji i prijatelja, u dvorištu Studentskog doma Varaždin održano je svečano uručenje diploma prvostupnicima i magistrima koji su svoje završne i diplomske radove na Fakultetu organizacije i informatike obranili tijekom akademske godine 2019./2020. i 2020./2021.

Prvi put svečani čin uručenja diploma i pohvala održao se na otvorenome, poštujući sve epidemiološke mjere, ali istovremeno bilo je dirljivo, lijepo i svečano za sve prisutne. Svečana promocija obuhvatila je čak dvije generacije studenata, tako da je ukupno promovirano 524 studenta.

Promoviran je 191 prvostupnik informatike i 109 magistara informatike sveučilišnih informatičkih studija na Fakultetu organizacije i informatike, zatim 75 prvostupnika ekonomije i 78 magistara ekonomije sveučilišnog studija Ekonomika poduzetništva i 71 stručni prvostupnik poslovne informatike s preddiplomskog stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u obrazovanju (PITUP) koji se izvodi u Varaždinu i u centrima Sisak, Križevci i Zabok.

- Važan pokazatelj osobne vrijednosti obrazovanje koje smo stekli je i mjesto gdje ste ga stekli i zbog toga nemojte zaboraviti da svaki vaš uspjeh podiže ugled Fakulteta, kao što je i uspjeh Fakulteta vaš uspjeh. Nemojte nikada zaboraviti da je FOI vaš Fakultet, budite ponosan alumni fakulteta i vraćajte se na Fakultet s veseljem prenositi svoja znanja i iskustva budućim generacijama studenata. Postoji snažan zajednički interes za to da stalno obnavljate i unapređujete svoje znanje u suradnji s nama jer je ugled Sveučilišta i Fakulteta prvenstveno posljedica rezultata koje postižu studenti koji na njemu diplomiraju ili stječu znanstvena zvanja - istaknula je tom prilikom dekanica prof.dr.sc. Nina Begičević Ređep.

U realizaciji promocije, uz dekanicu prof. dr. sc. Ninu Begičević Ređep sudjelovali su prodekani prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa, prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić, prof. dr. sc. Dragutin Kermek i izv. prof. dr. sc. Igor Balaban.

- Čestitamo svim našim promoventima! - poručili su iz FOI-ja.

foi_promocije_03072021_1.jpg

foi_promocije_03072021_2.jpg

foi_promocije_03072021_3.jpg

foi_promocije_03072021_4.jpg

foi_promocije_03072021_5.jpg

foi_promocije_03072021_6.jpg

foi_promocije_03072021_7.jpg

foi_promocije_03072021_8.jpg

foi_promocije_03072021_9.jpg

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci