FOTO Suradnja Dječjeg vrtića Varaždin i Muzeja anđela: "I anđeli imaju želje uoči blagdana"

vv | 18.12.2022. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

"I anđeli želje imaju” naziv je prve izložbe radova djece iz skupine Pčelice Dječjeg vrtića Varaždin - Kozarčeva, upriličene sredinom tjedna u varaždinskom Muzeju anđela.

Izložba je nastala kao slijed aktivnosti vezanih uz rad skupine pod vodstvom odgojiteljica Anite Mikac Grabarić i Ive Šegović te je ujedno rezultat odlične suradnje s roditeljima djece i Muzejem anđela, koji je ustupio svoj čarobni ambijent za realizaciju zamišljenih ideja. Dio radova koji se mogao vidjeti na izložbi nastao je na radionici održanoj za djecu i roditelje početkom mjeseca prosinca.

- Njihovo stvaralačko biće pridaje blagdanskim trenucima nešto osobno i jedinstveno, ono čime je svaki Božić poseban i neponovljiv - zaključak je njihovih odgojiteljica, a dašak atmosfere može se upiti u fotogaleriji.

Izložbi radova prisustvovala je i okupljene posjetitelje pozdravila je zamjenica ravnateljice Dječjeg vrtića Varaždin mag. log. Helena Vidović, koja je djecu počastila prigodnim darovima. Nakon izložbe zavirilo se i u skrivene kutke Muzeja, a druženje nastavilo u dvorištu Rajskog vrta uz zakusku i vrč dobrog raspoloženja.

Galerija slika