FOTO Supernova Varaždin veselo proslavila osmi rođendan Foto: Supernova Varaždin

FOTO Supernova Varaždin veselo proslavila osmi rođendan

Varaždinske vijesti | 11.9.2017. u 12:01h | Objavljeno u Društvo

Vodeći regionalni shopping centar Supernova Varaždin u subotu 9. rujna proslavio je svoj osmi rođendan.

supernova_8_varazdin_09092017_01_photocopyright_by_GODAR.jpg

Kroz osam godina rada Supernova je postala omiljeno shopping odredište stanovnika Varaždinske, ali i susjednih županija, stoga je u subotu na veseloj rođendanskoj proslavi vladala velika gužva. Supernova je za subotnje poslijepodne svojim kupcima pripremila slavljenički program u kojem je svatko mogao pronaći nešto za sebe - od kreativnih radionica za najmlađe, posjete maskota, nastupa Malih slavuja i plesnog studio Lena, preko besplatnog zabavnog parka i besplatnih kokica pa do slasne torte i koncerta tamburaškog sastava Begini.

supernova_8_varazdin_09092017_22_photocopyright_by_GODAR.jpg

Program je vodio Mario Valentić, koji je zajedno s voditeljicom centra Patricijom Tkalčec, mag. kroat. i mag. germanistike, razrezao veliku tortu kojom su se osladili brojni okupljeni posjetitelji, a rođendansku proslavu dodatno su "zasladili" i jedinstveni rođendanski popusti.

supernova_8_varazdin_09092017_39_photocopyright_by_GODAR.jpg

Podsjetimo, Supernova Varaždin vodeća je regionalna trgovačka destinacija. Iza investicije vrijednosti cca. 30 milijuna eura brojne su trgovine i ugostiteljski objekti smješteni na cca. 56.000 m². Uz više stotina besplatnih parkirnih mjesta, osiguran je nezaboravan provod i bogata ponuda najboljih domaćih i europskih brandova koji zadovoljavaju i najistančaniji ukus. Shopping Park se sastoji od tri samostalne građevine zajedničke površine od ukupno više od 19.000 m², locirane oko velikog parkirališta za kupce.

Super rođendanska proslava završila je koncertom popularne tamburaške grupe Begini, koji je rasplesao sve posjetitelje.

Dodajmo da, osim centra Supernova Varaždin, svoj osmi rođendan slavi i Supernova Koprivnica i to 16. rujna (rođendanski program pogledajte OVDJE), a kako je bilo na varaždinskoj proslavi pogledajte u bogatoj fotogaleriji...