FOTO Srednjoškolci iz cijele Hrvatske u kazalištu pokazali kako se glumi i pjeva na njemačkom jeziku Foto: Krešimir Đurić; GŠV

FOTO Srednjoškolci iz cijele Hrvatske u kazalištu pokazali kako se glumi i pjeva na njemačkom jeziku

IHR/Varaždinske vijesti | 9.11.2019. u 08:53h | Objavljeno u Društvo

U varaždinskom HNK jučer je održan 5. jubilarni festival na njemačkom jeziku "Max sucht den Superstar II“.

- Maxova zvijezda je zasjala po peti put u HNK Varaždin! Hvala vam svima od srca! Čestitke pobjednicima - SŠ Ivanec i Drugoj gimnaziji Osijek! Čestitke Srednjoj strukovnoj školi za 4. mjesto, Prvoj gimnaziji Varaždin za 3. mjesto i Drugoj gimnaziji Osijek na 2. mjestu! Toliko divnih izvedbi da je bilo jako teško izabrati najbolje! Hvala dragi žiri! Max se veseli do neba i čeka vas sve 2020.! Posebno veliko hvala mentorima iz 22 škole pa skoro iz cijele Hrvatske i Maxtimu Gospodarske škole Varaždin! – istaknula je Melanija Klarić, voditeljica i organizatorica ove manifestacije.

Iz Varaždinske županije na "Max sucht den Superstar II“ sudjelovali su učenici Gospodarske škole, Prve gimnazije, Elektrostrojarske i Srednje strukovne škole iz Varaždina, Srednje škole Ivanec, Srednje škole Maruševec s pravom javnosti i Srednje škole Arboretum Opeka Marčan. U manifestaciju su isključivo uključeni srednjoškolci, a u Varaždin su stigle i dvije skupine studenata iz Zadra i Osijeka.

Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a održava se uz podršku Varaždinske županije i Grada Varaždina te brojnih sponzora.

Kako je bilo jučer u kazalištu pogledajte na fotografijama Krešimira Đurića.