FOTO Severina oduševila prepunu varaždinsku Arenu - pogledajte veliku fotogaleriju Foto: M. Smolčić Senčar, D. Horvat

FOTO Severina oduševila prepunu varaždinsku Arenu - pogledajte veliku fotogaleriju

Varaždinske vijesti | 10.2.2023. u 22:09h | Objavljeno u Društvo

Do posljednjeg mjesta ispunjena Arena Varaždin dočekala je Severinu nakon točno 10 godina, koliko je prošlo od zadnjeg njezinog varaždinskog koncerta, u sklopu tadašnje velike regionalne turneje 'Dobrodošao u klub'.

''Ovo će biti dobra noć, predosjećam'', stihovi su s kojima je Severina u petak izašla pred prepunu Arenu, zajedno s proširenim glazbenim orkestrom.

Naime, posebno za ovu prigodu, Severina je svoj band proširila s gostujućim gudačima i trubačima, koji su publiku proveli kroz repertoar sastavljen od najvećih Severininih hitova, od kojih su neki sada i po prvi puta uživo izvedeni u Varaždinu.

Danima unaprijed rasprodane ulaznice, baš kao i sjajna atmosfera tijekom cijelog koncerta, bili su dovoljni dokazi koliko su se Varaždinci i njihovi gosti zaželjeli ove glazbene zvijezde.

''Varaždin, nemojte me zaboraviti!'' – poručila je Severina na samom kraju koncerta, pozdravivši publiku do nekog sljedećeg susreta, u prekrasnoj čipkastoj kreaciji, koju je posebno za ovu prigodu kreirala Matija Vuica.

Kako je bilo na koncertu i tko je sve bio - pogledajte u velikoj  fotogaleriji (foto by: Matea Smolčić Senčar, Dario Horvat; Krešimir Đurić)