FOTO Reformisti diljem Varaždinske županije obilježili Međunarodni dan žena Foto: Reformisti

FOTO Reformisti diljem Varaždinske županije obilježili Međunarodni dan žena

Varaždinske vijesti | 8.3.2022. u 13:29h | Objavljeno u Društvo

Reformisti Varaždinske županije diljem županije obilježili su Međunarodni Dan žena prigodnom podjelom cvijeća svojim sugrađankama.

Dan žena obilježen je u Varaždinu na Gradskoj tržnici i u mjesnom odboru Gornji Kućan, u Varaždinskim Toplicama, Ludbregu, Novom Marofu, Ivancu, Trnovcu Bartolovečkom, Sračincu, Jalžabetu, Martijancu, Petrijancu i Svetom Đurđu.

- Reformisti kontinuirano kroz djelovanje Interesnog odbora žena potiču raspravu o važnim temama koje se tiču žena, a u svom programu zalažu se za ravnopravnost spolova, jednake mogućnosti za ostvarivanje svojih prava, jednak status i uravnoteženo sudjelovanje u političkom djelovanju, kao i jednaku korist od ostvarenih rezultata. Posebice smo ponosni na činjenicu kako su jedine dvije žene načelnice u Varaždinskoj županiji upravo Reformistice - napomenuli su iz stranke.

- Predsjednik Reformista Radimir Čačić i predsjednica Reformista Varaždinske županije i saborska zastupnica Natalija Martinčević svim ženama žele sretan Međunarodni Dan žena! - poručili su za kraj.

Označeno u