FOTO Prvi adventski vikend bio je čaroban!

VV | 28.11.2022. u 14:48h | Objavljeno u Društvo

Prvi vikend Adventa u Varaždinu zaista je započeo čarobno, kako smo to i predviđali. Nakon što su se u petak upalile tisuće lampica i od predivne povijesne jezgre Varaždina stvorile pravu bajku, posjetitelji su napunili grad i stvorili nezaboravni, jedinstveni ugođaj.

Sviralo se i na Korzu i na Stančiću, mirisi i okusi blagdana ispunili su sve adventske gastro trgove, klizalište je odzvanjalo su veseljem i glasovima svih uzrasta. I kuća Djeda Mraza otvorila je svoja vrata, a iako je Djed još na putu, njegovo su mjesto itekako dobro ispunile vilenjakinje i vilenjaci te su mali, malo veći i odrasli klinci iz nje izlazili s osmjehom.

U subotu je pred varaždinskom katedralom zapaljena i prva adventska svijeća, a pravu glazbenu čaroliju priredili su Queen Real Tribute koji su raspjevali Korzo. Sličan je ugođaj nastavljen i u nedjelju, a posebno je veselo bilo nakon golijade u Katru, koja se pratila i na Adventu i nakon koje su se posjetitelji još hrabrije upustili u uživanje u svemu lijepome što Advent u Varaždinu donosi.

Ukoliko je suditi prema onome što smo vijdeli prvog vikenda, Advent u Vraždinu opet će biti hit, a zima topla i vesela. Advent u Varaždinu traje sve do 6. siječnja 2023. što vam daje dovoljno vremena da ga posjetite i zaljubite se u njega!