FOTO Promovirani novi magistri i prvostupnici s FOI-ja Foto: FOI

FOTO Promovirani novi magistri i prvostupnici s FOI-ja

Varaždinske vijesti | 22.1.2018. u 12:21h | Objavljeno u Društvo

U petak, 19. siječnja u Gledalištu HNK u Varaždinu održana je 6. svečana promocija magistara ekonomije (91 promovenata) sa sveučilišnog diplomskog studijskog programa Ekonomika poduzetništva kao i 8. svečana promocija sveučilišnih magistara informatike (78 promovenata) s informatičkih diplomskih studijskih programa koji se izvode na Fakultetu organizacije i informatike.

U subotu, 20. siječnja u Gledalištu HNK u Varaždinu održana je 8. svečana promocija stručnih prvostupnika poslovne informatike (121 promovenata) sa stručnog preddiplomskog studija Primjena informacijske tehnologije u obrazovanju (PITUP) koji se izvodi u Varaždinu i u centrima Sisak, Križevci i Zabok.

Dekan FOI-ja prof. dr. sc. Neven Vrček je čestitao promoventima i njihovim gostima na upornosti i želji da završe studijske programe na Fakultetu organizacije i informatike te izrazio želju da stečeno znanje ugrade u gospodarski napredak naše zemlje. U razdoblju kada su promjene česte, postoji potreba za cjeloživotnim obrazovanjem pa je dekan pozvao prisutne da nastave svoje školovanje na jednom od poslijediplomskih studija, kao i na drugim oblicima cjeloživotnog obrazovanja koji se nude na Fakultetu.

U realizaciji promocije, uz dekana prof. dr. sc. Nevena Vrčeka sudjelovala je prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Renata Mekovec, prodekan za poslovanje doc. dr. sc. Vladimir Kovšca i voditeljica studija Ekonomika poduzetništva izv. prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa.

foi-promocija-2.jpg

foi-promocija-3.jpg

foi-promocija-4.jpg

foi-promocija-5.jpg

foi-promocija-6.jpg

foi-promocija-7.jpg

foi-promocija-8.jpg

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci