FOTO Poliklinika Analiza i službeno otvorila svoju poslovnicu u Varaždinu Foto: Krešimir Đurić

FOTO Poliklinika Analiza i službeno otvorila svoju poslovnicu u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 30.3.2023. u 17:00h | Objavljeno u Društvo

Poliklinika Analiza danas je u Varaždinu i službeno otvorila svoju devetu poslovnicu u Hrvatskoj.

Svečanost u novouređenom prostoru poliklinike (Ul. Janka Jurkovića 2a) obilježena je donacijom pet Alergo 295 testova Zakladi za pomoć djeci Vita u iznosu 1.900 eura.

poliklinika_analiza_varazdin_30032023_10.jpg

Zakladu Vita osnovala je Varaždinska županija s ciljem pomoći djeci oboljeloj od teških i malignih bolesti, ali i s ciljem poboljšanja svakodnevnice djece na području županije.

Događanju su prisustvovali brojni uzvanici, predstavnici Zaklade Vita, osnivači, partneri, djelatnici i prijatelji koji su sudjelovali u realizaciji projekta otvaranja prvog privatnog laboratorija u Varaždinu Poliklinike Analiza.

poliklinika_analiza_varazdin_30032023_8.jpg

- Otvaranje nove poslovnice željeli smo obilježiti donacijom koja podržava i pomaže najmlađima. Djeca su jedna od najranjivijih skupina kad je u pitanju zdravlje i upravo iz tog razloga htjeli smo im približiti ovaj inovativni test koji će im olakšati očuvanje zdravlja i prevenirati određene kronične simptome - rekao je ravnatelj i osnivač Poliklinike Analiza Marin Bosotina.

poliklinika_analiza_varazdin_30032023_12.jpg

- Humani pristup pacijentu jedna je od najvažnijih vrijednosti Poliklinike Analiza i upravo zbog toga želimo pomoći svakoj lokalnoj zajednici u kojoj otvaramo svoje poslovnice. Svakim danom susrećemo se s velikim brojem pacijenata s kojima proživljavamo njihove životne priče i shvaćamo potrebu za podrškom, te pokušavamo naše usluge učiniti što dostupnijima u cijeloj Hrvatskoj - dodala je zamjenica ravnatelja Anđela Žuvela.

- Dječji osmijeh trebao bi biti svakodnevica svih nas te oplemenjivati život veseljem, radošću i toplinom, pa je naša želja upravo potaknuti osmijehe i vratiti nadu na lica mališana i njihovih roditelja. S tom smo namjerom i osnovali Zakladu za pomoć djeci Vita koja za cilj ima pružanje pomoći roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti, kao i podupiranje opremanja dječjih igrališta u Varaždinskoj županiji- kazala je upraviteljica Zaklade Vita Jadranka Bahlen, te uz zahvalu podržala ovu inicijativu.

poliklinika_analiza_varazdin_30032023_17.jpg

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine, a svoju poslovnicu u Varaždinu otvorila je sredinom ožujka ove godine. Riječ je o dijagnostičkom zdravstvenom centru specijaliziranom za laboratorijske usluge.

- Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista po obavljenoj laboratorijskoj dijagnostici te teritorijalna rasprostranjenost poslovnih jedinica osnovne su karakteristike ove ustanove. U 2022. godini Poliklinika Analiza je širok Hrvatske imala 180 tisuća klijenata, što je dokaz velikog povjerenja pacijenata i kvalitete u pružanju usluga - napominju iz Poliklinike Analiza.

Označeno u