FOTO Pogledajte što je sve novo u McDonald'su

VV | 18.11.2021. u 11:22h | Objavljeno u Društvo

Preuređeni McDonald's Varaždin u srijedu je opet otvorio svoja vrata i Varaždinci sada opet mogu uživati u omiljenim burgerima i krumpirićima u modernom i lijepo uređenom prostoru.

Osim proširenog prostora restorana, McDonald's u Varaždinu sad ima osvježen, moderan dizajn interijera i sasvim novu zimsku terasu. Dodatno, varaždinski McDonald's unaprijedili smo i novim načinom pripreme hrane. Naime, hrana se odsad i u Varaždinu priprema tek nakon što gosti naruče.

Uz klasično naručivanje na blagajni, postavljeni su i samposlužni kiosci – njih čak osam. Kiosci omogućavaju da gosti nesmetano prouče menu, izaberu, naruče te na kiosku odmah mogu i platiti. Moguće je također i naručiti na kiosku, te platiti na blagajni.

Odsad je dostupna i usluga posluživanja za stolom. Prilikom narudžbe na kiosku, gosti mogu uzeti lokator s brojem pomoću kojeg će naši djelatnici pronaći njihov stol, dok gosti mogu sjesti i uživati dok se narudžba priprema. Usluga je praktična za goste u većem društvu, obitelji s djecom, ali i za sve ostale.

Nedavno smo uveli i digitalnu karticu lojalnosti u McDonald's aplikaciji, koju gosti prilikom svake narudžbe mogu skenirati i tako skupljati bodove koje će kasnije zamijeniti za besplatne proizvode.

Restoran nakon preuređenja ima 86 sjedećih mjesta, no zbog COVID mjera, trenutačno su dostupna 34 sjedeća mjesta.

McDonalds_Varazdin_1.jpg

McDonalds_Varazdin_2.jpg

McDonalds_Varazdin_4.jpg

McDonalds_Varazdin_5.jpg

McDonalds_Varazdin_3.jpg