FOTO Počeo Drugi psihošpancir na kojem sudjeluje više od 140 stručnjaka

| 17.2.2017. u 16:14h | Objavljeno u Društvo

Zašto plačemo, čemu se smijemo, kako volimo, zašto smo skloni ovisničkim ponašanjima, kako se nositi s tugovanjem, stresom i situacijama kada stvari u životu ne idu onako kako bismo željeli, što je potrebno za uspješan brak, kako usavršiti svoje vještine odlučivanja, što treba, a što ne treba reći osobama koje tuguju samo su neke od tema koje će se moći čuti na 2. psihošpanciru koji je danas službeno otvoren na Sveučilištu Sjever.

Naime, ova konferencija, inače u organizaciji Društva psihologa Varaždin, okuplja brojne stručnjake s područja psihologije iz cijele Hrvatske te ove godine u programu Psihošpancira sudjeluje više od 140 sudionika.

Konferencija se održava danas i sutra na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, a u ponedjeljak, 20. veljače seli se na Međimursko veleučilište u Čakovcu.

-Posebnost ove konferencije je u tome da je otvorena za svu zainteresiranu javnost tako da svi mogu doći i čuti zanimljiva predavanja s raznih područja psihologije, od psihologije sporta i poduzetništva do dječje psihologije, tema iz neuropsihologije, seksualnog ponašanja, kliničke i zdravstvene psihologije - istaknula je Andreja Bogdan, predsjednica Društva psihologa Varaždin i predsjednica Programsko - organizacijskog odbora Psihošpancira.

-Sva predavanja, bez obzira s kojom temom su i tko je predavač, napravljena su tako da su ona životno korisna, da svatko tko dođe može ponijeti sa sobom neku rečenicu ili savjet, neku misao ili neku spoznaju o sebi koja će mu, nadamo se, biti životni motiv - zaključila je Bogdan.