FOTO Peto i deseto mjesto na svjetskom natjecanju za Plesni klub Feel

Varaždinske vijesti | 2.6.2022. u 19:44h | Objavljeno u Društvo

Nakon itekako uspješne produkcije povodom deset godina plesnog kluba, gdje su članovi otplesali gotovo tridesetak koreografija i pojeli dvokatnu tortu, proteklog vikenda Feelovke su se vratile s petodnevnog svjetskog natjecanja u Poreču gdje su uz odlicno odrađeni plesni posao, doslovno iskoristile svaki trenutak koji im se pružao.

Prva večer Feelovke je odvela u marketing samog organizatora, odnosno, povorku su predvodile ponosno noseći zastavu lijepe naše, dok su u video prilogu DanceStara imale svoj trenutak slave.

„Lijepo ih je bilo vidjeti kad su redom pogađale zastave, odnosno od kud su sve došli plesači, bile su tu naše susjedne države, najviše njih iz Austrije, zatim Rumunjske, Slovačke...“ – s osmjehom nam je pričala voditeljica PK FEELa.

Uz vožnju pedalinama po moru i guštanju po restoranima i slastičarnama, djevojke timova Feel The Best i Feel Top svoje plesno znanje nadopunile su odlaskom na radionice urbanog stila profesionalnih trenera Željka Božića, Žige Juričića te Matica Zadravec iz Slovenije.

Večernji sati bili su posvečeni gledanju Gala večeri i dvadeset naj koreografija svijeta u prepunoj sportskoj dvorani Žatika. Naporni dan završio je kupanjem u bazenu i odlaskom u gledalište natjecanja gdje su upijale razno razne koreografije, kostime i sveg što je itekako doprinjelo idejama za daljnji rad u klubu.

Subotnji dan bio je za njih radni, gdje su izuzetno otplesale svoje koreografije te u velikoj konkurenciji vrlo jakih koreografija osvojile s timom Feel Top peto mjesto, a s Feel The Bestom deseto mjesto.

Plesni Klub Feel već je bio na ovakvom natjecanju i nakon vremena koje nam je uskratilo poviše planova, lijepo je bilo udahnuti morski zrak uz bitove na ovom plesnom planetu u Poreču, a na moje djevojke sam najviše ponosna, jer ovakvi odlasci nas itekako povežu još više – ponosno je izjavila Romana, koja nakon ovog natjecanja s timovima odlazi na jos barem dva ako ne i tri natjecanja, jer do zadnjeg dana plesne sezone u Feelu se radi punom parom.

Označeno u
Galerija slika