FOTO Novi topnik Nino Preložnjak, programski direktor P4, idejni začetnik i organizator KVART glazbenog festivala Foto: Krešimir Đurić

FOTO Novi topnik Nino Preložnjak, programski direktor P4, idejni začetnik i organizator KVART glazbenog festivala

Varaždinske vijesti | 15.7.2023. u 13:34h | Objavljeno u Društvo

I ova subota članovima Varaždinske građanske garde, popularnih Purgara, bila je radna.

Uz tradicionalnu svečana smjena straže, točno u podne na Starom gradu održan je glasni pucanj iz varaždinskog topa.

Nedavno je u našem gradu održan peti po redu KVART glazbeni festival u P4 dvorištu pa je današnjji glasni pucanj iz topa bio rezerviran za Ninu Preložnjaka, programskog direktora P4, idejnog začetnika i organizatora KVART glazbenog festivala.

Preložnjak je magistar političkih znanosti, kreativac, koji je uz odličnu P4 ekipu probudio duh mladih u Varaždinu. Osim KVART festivala, za koji sam kaže da stvara zajednicu i daje onaj pravi kvartovski osjećaj, organizirao je mnoge hvalevrijedne projekte, koncerte, predstave, radionice, panele.

Osim toga, zahvaljujući P4, prošle godine Varaždin je bio domaćin najvažnijeg događaja za mlade u Europi, koji direktno suorganizira Europski parlament, a to je EYE (European Youth Event).

- Nino, dobro nam došao i ti u našu kuću slavnih i želimo ti puno uspjeha u budućim projektima, kojih će, nesumnjivo, biti još mnogo - poručili su iz Varaždinske građanske garde.

Galerija slika