FOTO Moto susret u Varaždinskim Toplicama okupio ljubitelje motora iz cijele Hrvatske i inozemstva

MGA | 3.7.2022. u 12:30h | Objavljeno u Društvo

Ovaj je vikend u Varaždinskim Toplicama bio rezerviran za jurilice na dva kotača. Naime, od 1. do 3. srpnja na igralištu Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića održao se moto susret u organizaciji moto kluba „Aqua Bikers“. Motoristi su u subotu za posjetitelje priredili pravi spektakl, defile na relaciji Varaždinske Toplice - Ljubešćica - Mađarevo i nazad u Varaždinske Toplice. Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković pohvalila je organizatore susreta kao i motoriste iz svih krajeva Hrvatske.

- Drago mi je da smo mogli ugostiti motoriste koji nam dolaze sa svih krajeva Lijepe naše, pa i šire. Nadam se da smo im bili dobri domaćini i da će nam se vratiti i dogodine. Uvijek ćemo srdačno dočekati sve koji dolaze u naš prekrasan grad kao i podržati svaku takvu manifestaciju – rekla je Ratković istaknuvši kako je ovo odlična promocija za grad.

Tomislav Valent, predsjednik MK „Aqua Bikers”, zadovoljan je ovogodišnjim izdanje moto susreta kao i svakog dosad, jer je posjećenost već tradicionalno jako dobra.

- Imamo ljudi iz cijele Hrvatske i iz stranih država Austrije, Njemačke, ima dosta naših susjeda iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije. Potrudili smo se i jako smo zadovoljni jer smo mi to sve prošli i dečki nam sada vraćaju. Bend koji je nastupio prvog dana bio je oduševljen, rekli su da nikada nisu svirali na takvoj motorijadi – rekao je Valent.

Nakon defilea motoristi su se okušali u moto igrama, a velikom kampu na otvorenom uz dobru hranu i piće u prilog je išlo i odlično vrijeme. Vrhunac susreta bio je subotnji koncert grupe Wanted 5 i Psihomodo popa, prava rock poslastica za posjetitelje koja je potrajala do ranojutarnjih sati.