FOTO Među počasne topnike Purgara upisao se i predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez Foto: Krešimir Đurić

FOTO Među počasne topnike Purgara upisao se i predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez

Varaždinske vijesti | 2.7.2022. u 14:17h | Objavljeno u Društvo

Počasni topnik Varaždinske građanske garde ove je subote postao Dražen Vitez, predsjednik NK Varaždin.

Varaždinska građanska garda danas je nastavila tradiciju svečane smjene straže ispred Gradske vijećnice, a točno u podne čuo se i pucanj iz Varaždinskog topa. Kod Starog grada uzicu varaždinskog topa ovaj je put povukao bivši načelnik varaždinske policije, a sadašnji predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez.

Dražen Vitez rođen je 2. kolovoza 1965. godine u Varaždinu, a do sada je bio vršitelj dužnosti glavnog ravnatelja policije te prije toga zamjenik glavnog ravnatelja policije za opću sigurnost. U Ministarstvu unutarnjih poslova RH je od 1991. godine. U svojoj policijskoj karijeri obnašao je niz rukovodećih dužnosti u PU zagrebačkoj, PU varaždinskoj, načelnik PU splitsko-dalmatinske županije i Ravnateljstvu policije.

- Osim policijskih dužnosti Dražen je aktivan u društvenom i sportskom životu i svojim radom i rezultatima rado doprinosi našoj zajednici. Trenutno je predsjednik NK Varaždin, pod čijim je predsjedanjem NK Varaždin povratio svoj prvoligaški status, od ove godine člana elitne lige. Upravo sjajno rukovođenje klubom, dobra koordinacija uprave i tehnike, trenerski i igrački kadar doveo je do sjajnog rezultata i povratka NK Varaždin u društvo gdje mu je i mjesto. Kako je nogomet druga najvažnija stvar na svijetu (prva je naravno Varaždinska građanska garda) tako ni ni mi nismo "imuni" na uspjehe naših nogometaša i ovim putem želimo odati priznanje svim navedenim akterima u klubu, s naglaskom na predsjednika Dražena Viteza. Dobro nam došao u našu kuću slavnih - istaknuli su popularni Purgari.

purgari_varazdinski_top_drazen_vitez_02072022_1.JPG

purgari_varazdinski_top_drazen_vitez_02072022_2.JPG

purgari_varazdinski_top_drazen_vitez_02072022_3.JPG

purgari_varazdinski_top_drazen_vitez_02072022_4.JPG

purgari_varazdinski_top_drazen_vitez_02072022_5.JPG

purgari_varazdinski_top_drazen_vitez_02072022_6.JPG