FOTO Jacques Houdek najavio koncert u HNK Varaždinu 19. prosinca

| 2.11.2021. u 12:55h | Objavljeno u Društvo

Jacques Houdek je danas na novoj sceni HNK Varaždina najavio svoj dugoočekivani koncert u Varaždinu kojim će obilježiti 20 godina karijere, a u Varaždinu će održati svoj prvi solistički koncert nakon 15 godina izbivanja. Koncert će se održati u HNK Varaždinu 19. prosinca.

- Po prvi puta će Jacques Houdek u HNK Varaždinu održati koncert na novo uređenoj pozornici. Stvarno je to jedno lijepo i veliko osvježenje za publiku i jedna novost, a takvih novosti trebamo ostvariti što više da bi se u ovim teškim vremenima pandemije mogli zapravo vratiti kulturi, kazalištu i svemu onome što oplemenjuje dušu jednog čovjeka - rekla je intendantica HNK Varaždina, Jasna Jakovljević.

- Ovaj koncert planiramo jako dugo i ne mogu vjerovati da je to tek prvi koncert u HNK-u. Jacques je prvi puta u Varaždinu nastupio davne 2003. godine, bilo je to 17. lipnja, a prvi veći koncert je bio u Graberju 2004. godine i to je bio prvi koncert u sportskoj dvorani za Jacquesa. Kad sam prijavljivao ovaj koncert na javni poziv Turističke zajednice Varaždinske županije, zahvalan sam što su prepoznali ovaj projekt i odlučila ga podržati - rekao je Mihovil Bek, menadžer Jacquesa Houdeka.

Ulaznice za taj koncert su od danas u prodaji, cijena je 100 kuna uz Covid potvrde koje su potrebne za ulazak za koncert.

- Izuzetno se veselim ovoj prilici. Zahvaljujem se da u vašoj veličanstvenoj kući pokušamo napraviti nešto lijepo i ponuditi ono najbolje od sebe. Čini se kao da je bilo jučer zadnji puta kada sam nastupio ovdje, za dan Grada, pjevao na izboru za najboljeg sportaša pa nastupio s tamburašima HRT-a na njihove valcer i polk špelancije, ali nikada nisam imao solo koncert ovdje - objasnio je Jacques Houdek.

Galerija slika