FOTO Finalistice izbora za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije na ulicama Varaždina Foto: Luka Šalamun

FOTO Finalistice izbora za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije na ulicama Varaždina

Varaždinske vijesti | 9.4.2024. u 10:55h | Objavljeno u Društvo

Nakon što je 18. studenog u varaždinskom hotelu Turist održan prvi casting izbora za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije, odabrane su djevojke koje će sudjelovati u izboru za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije.

Riječ je o izboru koji se održava u organizaciji novih direktorica, Brankice Capan Vučić i Barbare Bukovec te casting managerice Valerie Vlah, dok su organizatorice izbora na nacionalnoj razini Sanja Bjedov Popović, utemeljiteljica nagrade “Timeless beauty” i vlasnica izbora Miss Beauty Croatia, te Tamara Roglić, Miss Beauty & Timeless beauty Croatia.

Brankica Capan Vučić je diplomirana modna managerica koja je prošle godine već uspješno organizirala izbor za Miss beauty Zagreba i Zagrebačke županije u hotelu Esplanade, koji je kotirao kao najviši rang organizacije i najbolje izvedbe jednog izbora ljepote.

- Upravo to želimo pružiti i Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. Izbor Miss Beauty je respektabilni izbor u kojem se diljem Hrvatske, po županijama, biraju najljepše djevojke koje osvajaju pravo nastupiti na finalnom izboru, gdje se bira najljepša od najljepših, koja će osvojiti titulu Miss Beauty Hrvatska - naglasile su organizatorice.

Kako bi putovanje do samog Izbora Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije bio što zanimljivije, direktorice Izbora Brankica Capan Vučić i Barbara Bukovec došle su na ideju povesti kandidatkinje na izlet kroz Varaždin .

Zajedno sa casting managericom Valerijom Vlah okupile su se u jutarnjim satima i krenuli u obilazak.

- Vizija nam je pružiti mladim djevojkama - kandidatkinjama ovog kraja jedno novo i nezaboravno iskustvo kroz beauty programe, školu modelinga, photo shootinge, te nevjerojatnu i lijepu avanturu na ipripremi za izbor Miss beauty Varaždinske i Međimuske županije istraživajući kulturalne dragulje ovih krajeva. Snimali smo turističko- kulturalnu razglednicu svih važnih znamenitosti koje su karakteristične za ova područja koju ćete moći vidjeti na Izboru Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije 29.04. 2024 u hotelu Turist. Zabavljali smo se istraživajući bogatu baštinu i uživajući u prekrasnim prizorima. Pogledajte ovo putovanje ispunjeno poviješću, umjetnošću i prizorima te kandidatkinjama koje oduzimaju dah.- poručile su organizatorice.

Izbor će se održati 29. travnja u Hotelu Turist.