FOTO Drugi dan Maturantike u sportskom duhu: šestero najspretnijih maturanata osvojilo vrijedne nagrade

Varaždinske vijesti | 24.5.2022. u 19:02h | Objavljeno u Društvo

Pod motom „Sportom protiv ovisnosti“ u Parku mladih u Varaždinu održan je sportski dan, a maturanti su imali priliku pokazati tko je najuporniji i najizdržljiviji. Pod stručnim vodstvom predstavnika Fitness centra „5 Star“ natjecali su se u dvije discipline, dizanju utega te ergometru, gdje je trebalo potrošiti 30 kalorija u što kraćem vremenu.

Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael je za po troje najboljih u ženskoj i muškoj konkurenciji osigurala vrijedne nagrade, koje su im uručili Dalibor Božić, zamjenik predsjednice Upravnog odbora Zaklade, i Tatjana Novak, članica Upravnog odbora Zaklade.

Prvo mjesto osvojili su Helena Horvatić i Filip Biškup, a primili su zlatne medalje i poklon-bon za kupnju sportske opreme u iznosu od 600 kuna.

Srebrna medalja uručena je Iki Golub i Emanuelu Špremu, koji su osvojili i mjesečnu pretplatu u Fitness centru „5 Star“.

Ana Cerjak i Jonathan Škoda plasirali su se na treće mjesto, koje im je, uz brončanu medalju, donijelo i poklon-bon za konzumaciju jela i pića u Parku mladih.

Maturantika se nastavlja sutra plesanjem quadrille na Kapucinskom trgu u Varaždinu, točno u podne.