FOTO Članovi ŠRK Vinica uredili natjecateljsku stazu uoči tradicionalnih 6. šaranskih noći Vinica

Varaždinske vijesti | 9.6.2022. u 18:23h | Objavljeno u Društvo

Članovi ŠRK Vinica obavili su radnu akciju košnje te uređenja natjecateljske staze prije tradicionalnog šaranskog natjecanja, 6. šaranskih noći Vinica koje traju 50 sati, a održavaju se od 10. do 12. lipnja.

Šeste po redu Šaranske noći počet će sutra, u petak 10. lipnja, a trajat će do nedjelje 12. lipnja. Okupljanje je od 8 sati, početak natjecanja u 11 sati, a završetak će biti u nedjelju u 12 sati.

Generalni pokrovitelj je Općina Vinica te ALIBI ribolovna oprema koja je osigurala vrijedne nagrade za sve sudionike.
Zbog održavanja natjecanja zabranjen je ribolov u periodu od 6. do 12. lipnja.

Inače, ŠRK Vinica broji oko 50 članova, koji svaki mjesec sudjeluju u radnim akcijama (košnja, uređenje okoliša, radovi na ribičkoj kućici).

Na ribnjaku se održavaju i druga natjecanja, domaćini su jednog kola županijske lige u lovu ribe udicom na plovak i jednog kola županijske šaranske lige na kojima kao klub i sudjeluju.

Od ostalih natjecanja svake se godine održava feeder i spin kup te razna društvena natjecanja. Odlično surađuju s ostalim udrugama i školama s područja općine koji klub redovito posjećuju u sklopu svojih projekata.

ŠRK Vinica često posjećuju i ostali ribiči iz županije a i šire. Ribolov je dozvoljen od ponedjeljka do nedjelja po režimu "ulovi i pusti".

Galerija slika