FOTO Čak tri vrhunske koreografije "Feelovaca" na međunarodnom plesnom festivalu ušle u Gala večer

VV | 11.3.2024. u 15:33h | Objavljeno u Društvo

Ovog je vikenda u Zelini pod nazivom Zelina Explosion Dance Fest, organiziran međunarodni plesni festival.

Plesni Klub Feel spremio je svoje premijerne koreografije i sa svojim timovima ubrao višestruke pobjede. Tim Feel Cicibani među najmlađim natjecateljima osvojio je zlato u show dance plesnoj disciplini. U urbanom plesnom stilu tim Feel Fancy s najvećim brojem bodova također je osvojio zlato, kao i tim Feel Fantastic u dobnoj kategoriji children. Feel Move svoju premijernu koreografiju okrunio je zlatom, Feel Free, trio u stilu hip hopa, zlato, dok je vrhunska koreografija tima Feel The Best osim zlata ušla i u Gala večer gdje se predstavljalo 15 najboljih koreografija čitavog natjecanja - izvijestili su iz tog plesnog kluba.

Ovog puta PK Feel naglašava svoje solo koreografije.

- Među devet Mtv Dance Solo Mini plesača, Feelovka Amaris Posavec, osvojila je zlato s tim da je prvi puta uopće plesala u solo izvedbi. Gabrijela Cepanec s koreografijom Feel It, među osam plesača u kategoriji Mtv Dance Solo Djeca, također po prvi puta osvojila je srebro. U kategoriji Mtv Dance Solo Juniori, od ukupno šest plesača, Kristina Novosel, također prvi puta s koreografijom Feel Up, osvojila je zlato. Među juniorima i seniorima u solo izvedbi, izuzetno se istaknula Feelovka Sabina Tuzlaković, koja je u stilu hip hopa od pet plesača u konkurenciji u Urban Solo Juniori, osvojila zlato, dok je seniorka Melani Milec u borbi s organizatorom festivala u kategoriji Seniora osvojila srebro, ali s predanim zlatnim peharom organizatora, vrlo lijepom gestom, u Varaždin je donijela zlato. Koreografiju tima Feel Free izradila je Marta Murić, tima Feel Move i sola Feel Up, Melani Milec, dok sve ostale koreografije potpisuje Romana Rod u suradnji sa svim svojim plesačima - poručuju iz plesnog kluba.

Osim tima Feel The Best, ovog puta i Sabina Tuzlaković i Melani Milec u solo izvedbi, svojim zbrojenim bodovima također su ušle u Gala večer.

- Vruhnske koreografije vrhunskih plesača borile su se u Gala večeri. Sabina i Melani tog su dana na podiju bile četiri puta, što timski što u solo izvedbi. Vido se umor, ali vidio se ples iz srca i veliko zadovoljstvo ponovnog vrhunskog rezultata - izavila je Romana Rod koja je tog dana uz veliku podršku svim timovima i solo plesačima, imala i ulogu suca.