FOTO, AUDIO: Čekirajte zvuk Richtera, novoga VŽ alternativnog rock benda! Foto: FB RICHTER / foto: Jelena Mihalić

FOTO, AUDIO: Čekirajte zvuk Richtera, novoga VŽ alternativnog rock benda!

N.L./VV | 19.4.2017. u 20:08h | Objavljeno u Društvo

U subotu je na sceni Zvonimir Rogoz varaždinskog HNK-a uz varaždinsku grupu The Mindmills nastupio i novi varaždinski bend Richter.

Bio je to nastup s dvije "frontwoman", jer oba benda imaju pjevačice – u Mindmillsima je Melanija Gradečak, a u Richteru Daša Suhić, koja često nastupa i u popratnim programima na književnim večerima, a kad smo već kod književnih večeri, dodajmo da je na gitari neumorni Marko Presečki, na sceni poznat i kao nadrealistički pjesnik/performer. Ivan Vinković je na bubnjevima, a Gašper Gantar na bas gitari. Demo, koji je opisan kao punkerizirani alternativni rock amortiziran oblacima varaždinskog neba, koji možete poslušati na ovoj poveznici, snimljen je kod Marina Kereše, a miksao ga je i masterirao Gašper Gantar.

OPIS:

Četiri člana, četiri instrumenta, četiri godišnja doba. Od proljeća 2015. godine kao puzzle svakojakih boja i oblika sastavlja se varaždinski bend pod nazivom Richter. Žestoki, reski rifovi u stopu prate tekstove inspirirane trenutačnom emocijom strasti, veselja, žudnje ili svojevrsnog bunta. 

Video sadržaj
Galerija slika