FOTO: 16 ekipa sudjelovalo na 1. humanitarnom turniru u odbojci na pijesku u Družbincu Foto: Općina Petrijanec

FOTO: 16 ekipa sudjelovalo na 1. humanitarnom turniru u odbojci na pijesku u Družbincu

Varaždinske vijesti | 4.6.2018. u 09:04h | Objavljeno u Društvo

Na novouređenom odbojkaškom igralištu u Družbincu 31. svibnja održan je 1. humanitarni turnir u odbojci na pijesku "4 na 4". Turnir su otvorili načelnik općine Petrijanec Željko Posavec i predsjednik Mjesnog odbora Družbinec Tomislav Križnjak.

Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa s područja općine Petrijanec i cijele županije. U meču za 3. mjesto bolja je bila domaća ekipa 1,2,3, Ana od ekipe Cvjećarnica Rog. U finalu su se sastali DŠK Lančić Knapić i ekipa Nikud Nikam iz Vraždina koji su ujedno i osvojili prvo mjesto.

- Zahvaljujemo na pomoći u organizaciji Općini Petrijanec, DVD-u Družbinec i svim mještanima i sudionicima turnira. Također zahvaljujemo na donacijama LD „Šljuka“ Petrijanec i Perutnini Ptuj PIPO d.o.o. Posebno hvala sucu iz DŠK Lančić Knapić  – poručuju iz Mjesnog Odbora Družbinec.

- Ovo je bio prvi turnir na novouređenom odbojkaškom igralištu, koje smo napravili s istekom ljeta prošle godine, prava sportska inicijativa humanitarnog karaktera koja je privukla puno ljudi i zahvaljujem organizatorima – Mjesnom Odboru Družbinec i DVD-u Družbinec, ali i svim mještanima i ljudima dobre volje koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom pothvatu – naglasio je Željko Posavec, načelnik općine Petrijanec.

opcina_petrijanec_-_humanitarni_turnir_02.jpg

opcina_petrijanec_-_humanitarni_turnir_03.jpg

opcina_petrijanec_-_humanitarni_turnir_04.jpg

opcina_petrijanec_-_humanitarni_turnir_05.jpg

opcina_petrijanec_-_humanitarni_turnir_06.jpg

opcina_petrijanec_-_humanitarni_turnir_07.jpg

opcina_petrijanec_-_humanitarni_turnir_08.jpg

opcina_petrijanec_-_humanitarni_turnir_09.jpg