FOI promovirao 501 prvostupnika i magistra, od kojih mnoge već čeka prvo zaposlenje

MGA/VV | 21.1.2020. u 08:20h | Objavljeno u Društvo

Svečane promocije novih sveučilišnih i stručnih prvostupnika te sveučilišnih magistara Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu održane su u Koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu u petak, 17. i u subotu, 18. siječnja 2020. godine.

Ukupno je promoviran 501 diplomant, i to 89 diplomanata Sveučilišnog preddiplomskog studija Ekonomika poduzetništva i 187 diplomanata Sveučilišnog preddiplomskog studija Informacijski sustavi i Poslovni sustavi, zatim 64 diplomanta Sveučilišnog diplomskog studija Ekonomika poduzetništva i 69 diplomanata Sveučilišnog diplomskog studija Informatika te 92 diplomanata Stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u poslovanju.

Sad već bivše studente FOI-ja, koji su ovom svečanošću postali i ponosni alumni FOI-ja, promovirali su članovi Uprave FOI-ja, i to dekanica FOI-ja Nina Begičević Ređep, prodekanica za poslovanje i ljudske potencijale Marina Klačmer Čalopa, prodekanica za nastavu i studente Sandra Lovrenčić te prodekan za znanost, projekte i međunarodnu suradnju Igor Balaban.

Diplomirani prvostupnici i magistri ovih struka visoko su zapošljivi na tržištu rada. Velik broj diplomanata već je pronašao svoje prvo zaposlenje i to ponajviše zbog vrlo efikasnog sustava stručne prakse kojeg je FOI razvio u suradnji s više od 500 poslodavaca iz cijele Hrvatske. Uz to, važno je spomenuti i mogućnost stipendiranja uz zaposlenje nakon završenog studija, koji nudi pozamašan broj tvrtki. Podsjetimo, uspješno obavljena stručna praksa preduvjet je za uspješan završetak studija na diplomskim i stručnim studijima FOI-ja. 

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci