FOTO "Feelovci" u Varaždin donijeli pet zlata, srebro i broncu, sudila i Romana Rod Foto: Plesni klub Feel

FOTO "Feelovci" u Varaždin donijeli pet zlata, srebro i broncu, sudila i Romana Rod

VV | 4.12.2023. u 16:43h | Objavljeno u Društvo

Članovi Plesnog kluba Feel iz Varaždina u subotu, 2. prosinca natjecali su se na Christmass Ball-u u Zagrebu, u u organizaciji Marka Cibocija.

- Uz Marka Cibocija, ovog puta Feelovci su imali sreću vidjeti i Martinu Tomčić iz Super Talenta. Feelovci su ponovno dokazali kvalitetu i profesionalni rad u klubu. Feel Cicibani raznježili su i publiku i suce te u Varaždin odnijeli zlato. Feel Fancy u stilu Street Show Dancea osvojili su srebro, Feel Move s koreografijom trenerice Melani Milec osvojile su broncu, dok je Feel Fantastic ponovo dokazao da se naporan trening uz savjete Romane Rod, licencirane voditeljice plesnih tehnika, isplati i donosi pobjedu u stilu Street Show Dancea. Feel The Best, ikone čitavog kluba, u svojoj kategoriji ponovo je odnio zlato. Melani Milec u solo izvedbi Feel Top također je osvojila zlato kao i Sabina Tuzlaković s plesnom točkom Feel Power, koja je imala najveću konkurenciju iz Hrvatske i Slovenije - izvjestili su iz Plesnog kluba Feel.

Uz Martinu Točić i Marka Cibocija, na natjecanju je sudila i Romana Rod.

- Otkrit ću vam da je Martina vrlo topla i realna osoba, a Marko si sve uzima jako k srcu, zato je brižan prema svakom djetetu koje mu priđe - objasnila je Rod.

Za plesače Plesnog kluba Feel ovog vikenda nije bilo predaha. Nakon Zagreba, Feel Cicibani su nastupili u varaždinskoj Areni na Danima vjenčanja.

Galerija slika