Feel The Best iz PK Feel pobijedio u gala plesnoj večeri Koprivnica Dance Festivala Foto: PK Feel

Feel The Best iz PK Feel pobijedio u gala plesnoj večeri Koprivnica Dance Festivala

Varaždinske vijesti | 26.2.2023. u 18:24h | Objavljeno u Društvo

Prošlog je vikenda u Koprivnici održan prvi festival pod nazivom Koprivnica Dance Festival u organizaciji Plesnog centra Ritam iz Zagreba.

Na festivalu je sudjelovalo oko 400 plesača u raznim urbanim i umjetničkim stilovima. Plesni Klub Feel sa svojim plesnim timovima sudjelovao je u oba plesna stila i to: Feel Cicibani u show danceu te su osvojili zlato, Feel Fantastic u MTV Comercialu su osvojili srebro, Feel Contemporary (duo) su osvojili zlato, Feel Up iz Varaždinskih Toplica osvojile su zlato kao i Feel Move i Feel The Best te su ta tri tima ušle u Galu večeri, odnosno natjecateljski dio gdje su se borile najbolje koreografije.

Na kraju prekrasnog druženja, Feel The Best koreografija trenerice Lorene Marić osvojila je prvo mjesto i dodatni pehar za "najenergičniju" koreografiju, dok je Feel Move osvojio 3. mjesto u ukupnom poretku.

- Sigurno ću još puno puta napisati da sam preponosna na klub, na timove, na svakog plesača, jer njima jednostavno nema kraja u plesu! Jedva čekam da vidite nove plesne poslastice koje se u dvorani privode kraju! - oduševljeno je izjavila vlasnica kluba, Romana Rod.

Feel_The_Best_PK_Feel_24022023_1.jpg

Feel_The_Best_PK_Feel_24022023_2.jpg

Feel_The_Best_PK_Feel_24022023_3.jpg