Dva naslova državnih prvaka u najtežoj disciplini sportskog plesa ponovno krase SPK Valcer

Varaždinske vijesti | 19.6.2023. u 20:30h | Objavljeno u Društvo

U subotu, 17. lipnja, održano je prvenstvo Republike Hrvatske u kombinaciji 10 plesova -  najtežoj disciplini sportskog plesa za pojedince, parove, grupe i formacije. Prvenstvo je održano u Osijeku, u organizaciji ŠPU Feniks i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.  

Članovi  Spk „Valcer“ i na ovom su prvenstvu postigli izvanredne rezultate. Ponijeli su dva naslova državnih prvaka Republike Hrvatske u kombinaciji 10 plesova i to: Dora Dumešić u kategoriji pojedinci - osnovci te Eni Kočet u kategoriji pojedinci - starija mladež.

Zapažene rezultate postigli su i ostali članovi SPK „Valcer“: Nika Plantak osvojila je peto mjesto u kategoriji pojedinci – odrasli, dok je u kategoriji pojedinci - U-21 zauzela sedmo mjesto.

Vrlo jaka konkurencija bila je i među sportskim parovima.

Na svom zajedničkom prvom državnom prvenstvu u kategoriji mlađe mladeži, nakon polufinala i finala, Ivan Biškup i Lara Vinković osvojili su odlično peto mjesto, dok su se Tin Žmuk i Lorelai Marija Kralj plasirali na osmo mjesto.

Fenomenalan rezultat među najjačom konkurencijom prvenstva prati i Eugena Sekovanića i Vidu Jurak koji su izborili peto mjesto u kategoriji U-21 i sedmo mjesto u kategoriji starije mladeži.

 

Označeno u