Dora Jurak ponovno na čelu Mladih HNS-a Varaždin: Nastavljamo stvarati Grad u kojem mladi žele živjeti!

Varaždinske vijesti | 30.12.2021. u 13:41h | Objavljeno u Društvo

Na izbornoj skupštini održanoj jučer, dosadašnja predsjednica Mladih HNS-a Varaždin Dora Jurak ponovno je dobila povjerenje članova za još jedan mandat na čelu Mladih.

Izbornu skupštinu otvorio je predsjednik varaždinske gradske podružnice HNS-a Igor Klopotan naglasivši važnost mladih, njihovih ideja i angažmana.

Skupštini su prisustvovali i potpredsjednici gradske podružnice, Mirna Šprem i Berislav Bračko. Osvrnuvši se na rad mladih u proteklom razdoblju, Šprem, koja je još uvijek dio Mladih HNS-a istaknula je kako upravo oni trebaju biti pokretač stranačkih aktivnosti.

-U proteklom razdoblju proveli smo brojne akcije i aktivnosti, a u daljnjem mandatu moramo raditi više i bolje kako bismo privukli što veći broj mladih i potaknuli ih na uključivanje u rad stranke. Mladi moraju biti motor svih aktivnosti i sa svojim idejama i angažmanom kreirati i zagovarati politike za mlade – poručila je Šprem.

Jurak koja je jednoglasno izabrana za novu predsjednicu Mladih HNS-a Varaždin osvrnula se na proteklo razdoblje i najavila velike planove za budućnost.

- Iako su mladi danas sve manje zainteresirani za politiku, nastojat ćemo ih poticati na uključivanje u naš rad jer smatramo da bi njihov angažman trebao biti veći. Zajedničkim radom, znanjem i idejama možemo utjecati na politike koje se tiču nas mladih, unaprjeđivati naš položaj i rješavati probleme s kojima se suočavamo. Mladi HNS-a i dalje će se zalagati za jednako obrazovanje i šanse i stvarati Grad u kojem mladi žele živjeti - rekla je Jurak zahvalivši svim članovima na povjerenju koje, kako kaže, neće iznevjeriti.

 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci