DONACIJA ZABA podržava rad Zaklade za pomoć djeci VITA, donirala im 30.000 kuna Foto: Ilustracija/varaždinska županija

DONACIJA ZABA podržava rad Zaklade za pomoć djeci VITA, donirala im 30.000 kuna

VV | 26.12.2020. u 14:00h | Objavljeno u Društvo

Upraviteljica Zaklade za pomoć djeci Vita Natalija Martinčević potpisala je sa Zagrebačkom bankom (ZABA) Ugovor o dodjeli donacije vrijedan 30.000 kuna koje će Zaklada iskoristiti za pružanje novčanih potpora djeci oboljeloj od teških, rijetkih i malignih oboljenja. Ovo je druga godina zaredom kako ZABA svoju društvenu odgovornost pokazuje pomažući najmlađima u potrebi s područja Varaždinske županije. 

- Zahvaljujem u ime svih naših korisnika na ovoj već tradicionalnoj donaciji koja sasvim sigurno dolazi među najpotrebnije. Kao Zakladi nam i jest cilj izgraditi dugoročno partnerstvo s našim donatorima i drago mi je da smo to uspjeli upravo sa Zagrebačkom bankom koja je predvodnik realizacije humanitarnih aktivnosti s ciljem pomaganja i razvijanja zajednice. Ponosni smo što su naše inicijative prepoznate kao vrijedne, a zahvaljujući ovim sredstvima nastavljamo s osiguravanjem pomoći djeci oboljeloj od malignih ili drugih teških i rijetkih oboljenja. Sredstva ćemo transferirati potrebitima već idući tjedan kad je zakazana sjednica Upravnog odbora – kazala je upraviteljica Zaklade za pomoć djeci Vita Martinčević koja je uputila i prigodnu blagdansku čestitku svim korisnicima, volonterima i donatorima Zaklade.

- Donacija je došla u najljepše vrijeme te koristim ovu priliku da zaželim čestit Božić svim našim korisnicima, našim malenima na bolničkim odjelima i onima kod kuće, a posebno njihovim brižnim roditeljima te svom medicinskom osoblju koje brine i skrbi o njima. Čestitke upućujem i svim našim volonterima te donatorima koji nam pomažu na sve moguće načine kako bismo osigurali prijeko potrebnu pomoć za sve koji nam se obrate. Pozivam i sve naše sugrađane, koji ovih blagdana žele pomoći oboljeloj djeci i njihovim obiteljima, da nas podrže donacijom na račun J&T banka broj 2489004-1131206233, IBAN HR 7524890041131206233 – kazala je.

Označeno u