Dođite na novomarofski popodnevni doček: Uzmite i bicikl za Zimski ŠIC NA BIC #2

J.Š./Varaždinske vijesti | 30.12.2019. u 10:01h | Objavljeno u Društvo

Novi Marof i ovaj put Novu godinu dočekuje nešto ranije, u podne 31. prosinca. Unazad nekoliko godina provjeren recept za dnevnu verziju ovog najluđeg dana u godini realizirati će se kod Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" gdje sve posjetitelje očekuje odlična svirka uz Vizija Band- Music & More, bogata ugostiteljska ponuda, Motomrazovi i Quadmrazovi, tombola, a baloni puni vaših dobrih želja, polijeću točno u podne.

Ako ovaj dan želite provesti još luđe i drugačije, prijavite se za Zimski ŠIC NA BIC #2 i na doček dođite na dva kotača nakon lagane vožnje novomarofskom okolicom.

- U svakom slučaju, zabava zagarantirana. S nama se možete zabavljati do 14 sati, a onda nastaviti zabavu u brojnim ugostiteljskim objektima u našem gradu i pričekati neki večernji doček. Dođite u Novi Marof na Doček u podne, jer „ziher je ziher“ - poručuju organizatori.

Jedna od najdugovječnijih biciklijada u ovom dijelu Hrvatske , „Šic na bic“ , prošle je godine dobila i svoje prvo zimsko izdanje. Dobre vibracije, lijepo vrijeme i lagana ruta privukle su zaljubljenike u dva kotača na ovu zimsku biciklijadu te se ove godine priprema drugo izdanje. Ruta je u duljini od 10-ak kilometara i rekreativne je prirode s ciljem na Dočeku Nove godine u podne u Novom Marofu. U organizaciji udruge Mladi za Marof i uz potporu Turističke zajednice Grada Novog Marofa i ove će godine biciklijada imati veseli i opušteni karakter. Za sve prijavljene osigurana je okrijepa na samom Dočeku.

PROGRAM „Zimski ŠIC NA BIC #2

09:00 Okupljanje u gradskom Centru za društvene aktivnosti i nezavisnu kulturu "Stara škola", Zagorska 31, Novi Marof
/pregled bicikala, preuzimanje majica, zagrijavanje uz topli čaj

10:00 Start rute: Novi Marof - Grana - Gornje Makojišće - Mađarevo - Krč - Remetinec - Novi Marof (10km)

11:00 Dolazak na cilj: vanjska terasa KC "Ivan Rabuzin"
/slikanje, obrok za sudionike, zabavni program

12:00 Doček Nove godine u podne - Novi Marof