Dođite na moto-susret policijskih motociklista i motoudruga Foto: VV arhiva / ilustracija

Dođite na moto-susret policijskih motociklista i motoudruga

Varaždinske vijesti | 18.4.2024. u 18:15h | Objavljeno u Društvo

U subotu, 20. travnja, s početkom u 10.00 sati na prostoru poligona Autoškole Crnković u Varaždinu, u organizaciji PU varaždinske, Autoservisnog centra Varaždin i Autoškole Crnković, održat će se zajednički susret policijskih službenika motociklista i članova motoudruga s područja Varaždinske županije.

Nakon okupljanja održat će se sastanak predstavnika moto klubova i policije na kojem će se prezentirati stanje sigurnosti u cestovnom prometu s posebnim osvrtom na stradavanje motorista u protekloj godini te predavanje stručnog suradnika CVH u vezi nadogradnje ispušnih sustava na motociklima. Potom će se izvršiti testiranje poznavanja prometnih propisa i natjecanje u vožnji spretnosti predstavnika policije i moto klubova. Također, kapelan PU varaždinske obavit će blagoslov motora.

Najbolji pojedinci na testiranju poznavanja prometnih propisa i u vožnji spretnosti bit će nagrađeni prigodnim nagradama i diplomama.

Na poligonu će biti omogućen pregled motocikala i stručni savjet u vezi preinaka na motociklu te provjera negativnih prekršajnih bodova.

- Pozivamo vozače mopeda i motocikala da se pridruže akciji! - poručili su iz PU varaždinske.