Dodger Artfool & The Vipers razbudili centar grada na drugoj Skrivenoj glazbenoj točki Foto: Koncertni ured Varaždin

Dodger Artfool & The Vipers razbudili centar grada na drugoj Skrivenoj glazbenoj točki

Varaždinske vijesti | 1.6.2021. u 13:11h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Projekt Koncertnog ureda Varaždin – Skrivene glazbene točke, nastavio se otkrivanjem druge tajne lokacije snimanja. Rokeri Dodger Artfool & The Vipers svoju su tajnu svirku odradili u dvorištu nove Gradske knjižnice i čitaonice Metel Ožegović.

Dodger i ekipa zasvirali su u ponedjeljak, 31. svibnja u poslijepodnevnim satima te se predstavili svojim, u potpunosti autorskim, repertoarom nekolicini gledatelja koje je u dvorište privukao njihov žestoki zvuk, a svi ostali, snimljeni će materijal imati prilike vidjeti uskoro na stranicama Koncertnog ureda Varaždin i društvenim mrežama.

Cilj projekta Skrivene glazbene točke je pružiti podršku mladim varaždinskim bendovima, omogućiti im svirku i snimanje materijala čak i u ovo izazovno doba, ali i produkcija finalnog video spota koji će se koristiti kao promotivni materijal grada Varaždina u kojem će sudjelovati svi izvođači uključeni u projekt.

Treću Skrivenu glazbenu točku otkriva Zack Dust pa ako danas prošećete gradom, načulite uši i pogledajte gore, možda ga pronađete.

Skrivena_glazbena_tocka_31052021_1.jpg

Skrivena_glazbena_tocka_31052021_2.jpg

Skrivena_glazbena_tocka_31052021_3.jpg

Skrivena_glazbena_tocka_31052021_4.jpg