Dobitnik/ica dviju ulaznica za Paint & Wine radionicu rođendaonice Moj dan je...

| 28.2.2024. u 19:48h | Objavljeno u Društvo

Varaždinske vijesti u suradnji sa rođendaonicom i igraonicom Moj dan iz Babinca u Cestici nagrađuje jednu osobu s dvije ulaznice za Paint & Wine radionicu. A dobitnica je, Petra Kapeš. Čestitamo.

Radionica Paint & Wine je zamišljena kao opuštajuće druženje gdje akrilnim bojama na slikarskom platnu 25x30cm naslikate vlastitu sliku koju nosite kući uz stručno vodstvo, prethodno skicirani motiv i čašicom vrhunskog vina.

Obrt za usluge "Moj dan" zamišljen je kao mjesto susreta obrazovnih i zabavnih sadržaja. Prvi je to i jedini obrt takvog tipa na potezu od Varaždina pa sve do granice sa Slovenijom. 

Plan i program rada obrta je da se u danima kroz tjedan nude obrazovne usluge poduke i savjetovanja u području obrazovanja, satovi plesa za djecu od 4 do 12 godina kao izuzetno bitna sfera tjelesne aktivnosti kao i radionice na njemačkom i engleskom jeziku za djecu od 4 do 7 godina.

Dani vikenda rezervirani su za proslave. Obrt nudi kompletno priređivanje i organizaciju te provedbu dječjih rođendana (od 4 do 12 godina). U ponudi su i brojne likovne radionice za djecu od 5 do 12 godina te brojne praktične vježbe.

- Svi ste pozvani u Babinec, Varaždinska 33, putem broja 098 933 5330 ili nas kontaktirajte preko naše Facebook stranice. Uvjerite se kako su kod nas čuda uobičajena te postanite i vi dio naše mašte - istaknuli su iz rođendaonice Moj dan iz Cestice.

Označeno u
Galerija slika