Dječji tjedan u novomarofskom "Rabuzinu" od ponedjeljka uz brojne aktivnosti Foto: Ilustracija

Dječji tjedan u novomarofskom "Rabuzinu" od ponedjeljka uz brojne aktivnosti

J.Š./Varaždinske vijesti | 1.10.2017. u 11:08h | Objavljeno u Društvo

Pučko otvoreno učilište Novi Marof obilježit će Dječji tjedan u prostorima Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" od 2. do 7. listopada.

Djeci će se ponuditi niz radionica pod stručnim vodstvom profesora ili mentora pa će trening za superjunake voditi profesorica kineziologije Marta Žugec, Englesku pričaonicu učiteljica engleskog jezika Tanja Koren, plesnu radionicu Karmen Maršić Ferenčina, priče će čitati Blanka Škiljan te Višnja Andrašek, njemačku radionicu vodit će profesor njemačkog jezika Mihael Martan dok će ostale radionice voditi učiteljica hrvatskog jezika i ravnateljica Učilišta Ivana Kušek.

Svi sadržaji su besplatni, osim prikazivanja filma "Uzbuna na Zelenom Vrhu" koji će se prikazivati u četvrtak, 5. listopada u 18 sati, a cijena ulaznice je 15 kuna.

S druge strane, ulaznica za dječju kazališnu predstavu Kazališta Tvornice lutaka "Fora škola" je besplatna te se može podignuti na blagajni svakim radnim danom od 7 do 15 ili na dan predstave od 16 sati. Ta će se predstava održati u subotu, 7. listopada u 18 sati.