Naj rad pomorja Foto: Dječji svijet

Dječjem vrtiću „Dječji svijet“ nagrada na likovnom natječaju za Naj rad podmorja

VV | 7.8.2020. u 19:13h | Objavljeno u Društvo

Dječji vrtić „Dječji svijet“ uključio se na likovni natječaj „Nacrtaj svoj morski organizam“ kojeg organizira Geopark Viški arhipelag. Likovni natječaj dio je projekta GeoEko kojeg je sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

Pristigli su brojni kreativni likovni radovi iz svih dijelova Hrvatske, iz Bosne i Hercegovine, Srbije pa čak i iz Atene u Grčkoj.

Od 416 pristiglih radova, 4 likovna rada pristigla su iz dječjeg vrtića “Dječji svijet” Varaždin - rad Luke Posavca, Luke Marčeca, Lukasa Barbira kojima je mentorica bila Kristina Ivanušec i grupni rad djece u od 1. do 3. godine pod mentorstvom odgojiteljice Petre Fišter.

Rad djece od 1. do 3. godine Dječjeg vrtića “Dječji svijet” Varaždin (Katja Mandić, Marin Mandić, Erik Novak, David Hrestak, Nika Knežević, Dino Herceg) osvojio je nagradu za Naj rad pomorja.

Dječji vrtić „Dječji svijet“ kao točka izvrsnoti za razvoj darovitosti djece i kroz likovni izričaj, kontinuirano radi na podržavanju i razazvoju kreativnog izražavanja djece, a o kvaliteti rada svjedoče brojne nagrade pri čemu je nagrada Geoparka Viši arhipelag još jedna potvrda kontinuirane kvalitete.

Geopark Viški arhipelag u sklopu likovnog natječaja, mladim je kreativcima dodjelio i Nagradu Publike, Nagradu za najosječajniji rad,  Nagradu za najrealističniji rad, Nagradu za naj rad zaštićenog i ugroženog organizma i Nagdau za naj crno-bijeli rad. Svi radovi objavljeni su u sklopu online izložbe na Facebook stranici Geoparka Viški arhipelag.

Lukas_Barbir_DV_Djeƒji_svijet_Varaºdin_-_Copy.jpg

Luka_Posavec_DV_Djeƒji_svijet_Varaºdin_-_Copy.jpg

Luka_Marƒec_DV_Djeƒji_svijet_Varaºdin_-_Copy.jpg