Dijelimo 4x2 ulaznice za koncert "Radujte se narodi - glasom i harfom kroz Advent" u HNK Varaždin

vv | 16.12.2022. u 18:26h | Objavljeno u Društvo

Varaždinske vijesti u suradnji s HNK Varaždin dijele 4x2 ulaznice za koncert pod nazivom "Radujte se narodi - glasom i harfom kroz Advent" koji će se održati u subotu, 17. prosinca s početkom u 19,30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani.

Sve što trebate učiniti je lajkati Facebook stranice HNK Varaždin i Varaždinskih vijesti te tagirati (označiti) osobu s kojom želite ići na predstavu. Dobitnike ili dobitnice 4x2 ulaznica objavit ćemo u subotu, 17. prosinca.

O koncertu:

Radujte se narodi – glasom i harfom kroz Advent

Ovaj koncert zamišljen je kao glazbeno putovanje koje nas vodi preko bisera klasične  glazbe do božićnih skladbi vrlo dobro poznatih široj publici. Na programu će se naći i tradicionalne hrvatske božićne skladbe koje nas  svojom ljupkom jednostavnošću vraćaju u neku davnu prošlost.

Marija Lešaja i Tajana Vukelić Peić uspješno djeluju nekoliko godina kao duo koji se sa svojim širokim repertoarom predstavio na brojnim koncertima i festivalima. Nastup koji treba posebno istaknuti je onaj održan u Amsterdamu 2022.godine pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske i Veleposlanstva RH u Kraljevini Nizozemskoj, u okviru obilježavanja 30. godišnjice priznanja Republike Hrvatske.

Više o koncertu možete pročitati na internetskoj stranici HNK Varaždin.

Plakat-glasom-i-harfom-hnk_varazdin_najava.jpg