Dijelimo 4x2 karte za predstavu "Guslač od marcipana" u HNK Varaždinu...

VV | 9.11.2022. u 13:10h | Objavljeno u Društvo

Varaždinske vijesti u suradnji s HNK Varaždin dijele 4x2 ulaznice za predstavu "Guslač od marcipana", koja je na rasporedu u četrvrtak, 10. studenog, u 19.30 sati u HNK Varaždin.

Sve što trebate učiniti je lajkati Facebook stranice HNK Varaždin i Varaždinskih vijesti te tagirati (označiti) osobu s kojom želite ići na predstavu. Dobitnike ili dobitnice 4x2 ulaznica objavit ćemo u četvrtak, 10. studenog.

O predstavi:

Velika ansambl predstava, velika obiteljska priča, ali i priča o umjetničkom putu osječkog violiniste – virtuoza i skladatelja Franje Krežme. Predstavu koja kroz kazivanje o umjetniku podastire osječku priču, ali i onu univerzalnu, umjetničku koja ne poznaje granice, ni toponime, koja je u posjedu cjelokupnog čovječanstva. Redateljica je uvijek dojmljiva Dora Ruždjak Podolski čija pronicavost i tankoćutnost istodobno jamči uvjerljivost i suštinsku bol spoznaje o ljudima koji gotovo nikad nisu proroci u vlastitim sredinama, o genijalcima čiju veličinu ljudi spoznaju tek kad zađu onkraj smrti.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Kazališta ili putem online prodaje: https://hnkvz.mojekarte.hr/hr/all.html