Dijelimo 3x2 karte za "Pjesma iz buke: Životi i smrti Isabelle Eberhardt" u HNK Varaždinu...

VV | 28.11.2022. u 20:20h | Objavljeno u Društvo

Varaždinske vijesti u suradnji s HNK Varaždin dijele 3x2 ulaznice za predstavu "Pjesma iz buke: Životi i smrti Isabelle Eberhardt", koja je na rasporedu u utorak, 29. studenog, u 19.30 sati u HNK Varaždin na velikoj sceni.

Sve što trebate učiniti je lajkati Facebook stranice HNK Varaždin i Varaždinskih vijesti te tagirati (označiti) osobu s kojom želite ići na predstavu. Dobitnike ili dobitnice 3x2 ulaznica objavit ćemo u sutra, 29. studenog, na dan predstave.

O predstavi:

Ova „pjesma iz ljutnje, ogorčenja, srdžbe, jarosti, meteža…“ daje glas povijesti jedne od prvih istinski modernih žena, kao što to i podnaslov kaže: „životi i smrti Isabelle Eberhardt“. Živopisni život Eberhardtove libretto te opere sugerira tek jezgrovito i neizravno, i tako bez sustavnog opernog narativnog slijeda Song from the Uproar više sliči duljoj monodrami za mezzosopran koja portretira pustolovni život ove buntovnice, strukturiranoj kao niza vinjeta što oslikavaju važne trenutke Isabellina života. Stoga je i ovaj prikaz tek sažetak životnog puta pustolovne švicarske putnice i književnice.