Danas se na FOI-u održava predavanje bugarske veleposlanice Tanye Dimitrove

N.P. | 23.5.2017. u 10:10h | Objavljeno u Društvo

Danas se održava predavanje dr. sc. Tanye Dimitrove, veleposlanice Republike Bugarske na temu "Kako otkriti svoju misiju" koje organizira Hrvatska udruga poslodavaca na Fakultetu za organizaciju i informatiku, u utorak, 23. svibnja u 14 sati.

Predavanje se održava u sklopu Inicijative privatnog sektora za mlade, a povodom objavljivanja knjige „365 dana(s) Dnevnik za postizanje osobnih ciljeva“.

Na ovo interaktivno predavanje pozivaju se studenti i zainteresirani mladi koji će imati priliku na zanimljiv način naučiti kako mogu otkriti svoje talente, osloboditi strahove i ograničenja u ostvarivanju svojih ciljeva, te na koji način sami mogu izgraditi i utjecati na svoju budućnost.

Dr. sc. Tanya Dimitrova već nekoliko godina živi i radi u Zagrebu kao izvanredna i opunomoćena veleposlanica Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj. Dok predano radi na produbljivanju odnosa bugarske i hrvatske kulture, paralelno svojim djelovanjem nastoji pomoći što većem broju ljudi, pa tako i mladim, talentiranim i ambicioznim ljudima, kojima će, na temelju 20 godina iskustva rada s klijentima, ovom prilikom dati konkretne smjernice za postizanje zadanih ciljeva i uspjeha u karijeri.