NOVO, LUDO, DIVLJE  Stiže najluđi festival elektroničke glazbe na kontinentu - Crazy Island Festival Foto: Crazy Island Festival

NOVO, LUDO, DIVLJE Stiže najluđi festival elektroničke glazbe na kontinentu - Crazy Island Festival

VV | 4.6.2020. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Pandemija korona virusa neke je usporila, neke kompletno zaustavila, ali neke i pokrenula. Tako nam ove godine, 7. i 8. kolovoza dolazi nova ludost na sjeveru Hrvatske. Novi festival elektroničke glazbe, nova prilika za kontinentalno plesanje.

Crazy Island Festival ambiciozan je projekt, a kako nam kažu organizatori „htjeli smo nešto novo, nešto ludo i divlje, nešto čime ćemo moći pokazati publici da je okej biti drugačiji. Crazy Island je mjesto gdje su svi dobrodošli, mjesto gdje se svi mogu osjećati kao kod kuće“.

Ono u čemu se Crazy Island Festival posebno ističe je lokacija njegovog održavanja. Na Otoku Mladosti u Ludbregu, točno u centru grada, u oazi zelenila. Mostom odvojen od glavnih prometnica, Otok Mladosti idealno je mjesto za održavanje koncerata i festivala. Točno ste u centru grada, a imate osjećaj da ste kilometrima udaljeni.

Crazy Island Festival dovodi poznata imena u centar svijeta, a ovaj će festival već u prvoj godini ugostiti na veliko poznate DJ-eve.

Kroz dva dana trajanja Festivala, na scenu će stupiti brojna poznata imena s DJ scene. Lorenzo, Lukas Inneman, Timo G, Noel Holler, ali i drugi, rasplamsat će publiku svojim najluđim hitovima.

Posebnu pozornost privukao je dobro poznati Plastik Funk. Hitovima WHO!, Dare Me i Raveille, pokorio je svjetske ljestvice elektroničke glazbe, a sada će i publika Crazy Island Festivala moći uživati u njima.

"Drago nam je što ovakvo jedno veliko ime poput Plastik Funka, koji je kolaborirao s najvećim imenima industrije, dolazi na naš mali, mladi festival. On donosi dašak velike scene u ovo naše ludilo - koje će onda prenijeti na publiku onako kako samo on to zna i može", rekli su organizatori Festivala.

U više od 20 godina na sceni, Plastik Funk je iz temelja promijenio svijet EDM-a. Surađivao je s velikim igračima u ovoj industriji - Avicii, Nicky Romero, Afrojack i Tiesto, samo su neki od njih. Plastik Funk je obišao pozornice od Brazila pa sve do dalekog Japana, a sada će gostovati na ambicioznom mladom festivalu s izvrsnom budućnošću.

Za divlje i nezaboravne ritmove uz Plastik Funk i druge izvođače, Early Bird ulaznice su u prodaji! Još bolje, Early Bird ulaznice su puštene u prodaju ovaj tjedan te ih možete naći u sustavu Eventim, ili na web stranicama Crazy Island Festivala.